Iemand brengen met de auto

Iemand afzetten kan alleen in de parkings. In  parkings P1 Front, P2 Economy en P3 Holiday kan u gratis 15 minuten stilstaan om passagiers af te zetten.

Vergeet niet uw ticket te valideren aan de betaalautomaat!

Na die 15 minuten betaalt u 2 euro per 30 minuten voor een parkeerduur tot 2 uur. Tot een parkeerduur van vijf uur zijn de tarieven dezelfde voor de drie parkings:

rates_p1-3_nl
Parkeert u langer dan 5 uur, dan gelden de normale tarieven.

> Overzicht van de parkeertarieven

Maximale hoogte P1 en P3: 2,10 m
Maximale hoogte P2: 1,90m

P1, P2 en P3 zijn toegankelijk via de A201 en de gebruikelijke toegangswegen. Uw voertuig en de inzittenden kunnen gecontroleerd worden ter hoogte van de A201.

Reizigers uitwuiven is opnieuw mogelijk in de vertrekhal. Net zoals passagiers kunnen begeleiders de terminal enkel betreden via de pre-check structuren voor de vertrekhal.  

Voertuigen van meer dan 2m10 hoog

Is uw voertuig hoger dan 2m10 dan kan u gebruikmaken van parking P4 (Interparking). U bereikt de parking via de A201 - afrit 3 Zaventem Centrum (zie bijgaand plannetje)

 

P4_mt_nl

Gratis drop off zone op Brucargo


P75_nlMoet u familie of vrienden naar Brussels Airport brengen en komt u via de E19 uit de richting Antwerpen? 

Dan kan onze gratis drop off zone op Brucargo voor u een optie zijn.

Hoe komt u er? Neem afrit 12 Cargo en volg de signalisatie naar Brucargo en de drop off zone. GPS coördinaten: 50°54'18.4"N 4°27'09.8"E

Vandaar brengt een bus van De Lijn (overdag) of een shuttlebus ('s nachts) uw passagiers in een tiental minuten gratis naar het luchthavengebouw.

Overdag rijden de bussen om de 5 minuten, 's nachts om de 15 minuten.

Disclaimer - © Brussels Airport Company