Shopping

Pier A


Sarah Pacini

Een prachtig verhaal…

Sarah Pacini heeft reeds 20 jaar een unieke identiteit in de wereld van de damesmode. Eén die begrippen als design, gratie en elegantie steeds een nieuwe invulling geeft.

Hoewel alles in België begon, duurde het niet lang vooraleer andere landen betoverd werden door de charme van het merk. De aanwezigheid van Sarah Pacini op de grootste internationale handels- en modebeurzen sinds 1998, opende vele deuren en aldus werd de ware essentie van het merk verspreid.

Een nieuw hoofdstuk kondigt zich aan in 2002 wanneer het merk een andere weg inslaat. Sarah Pacini verkent tot dan toe onbekende horizonten en gaat nieuwe uitdagingen aan onder leiding van Naila Jaffer en haar internationaal team designers. Met dit nieuwe team verschuift de focus naar innovatie als de plaats waar vernieuwing, kwaliteit en traditie samensmelten. Aldus vervolgt het ‘Made in Italy”-merk zijn verhaal met de overtuiging dat nog vele hoofdstukken zullen volgen.

Sarah Pacini is een complete collectie: een unieke mix van knitwear, prêt-à porter en accessoires.

Het is een eeuwigdurende ode aan de vrouw, het lichaam en de ziel. De stijl en filosofie van het merk spreken moderne vrouwen aan. Vrouwen die verder durven gaan dan het gebruikelijke. Vrouwen die resoluut kiezen voor inhoud. Elk afzonderlijk stuk uit de collectie, zowel apart gedragen als in een “total look”, wordt gekenmerkt door pure en krachtige lijnen die ruimte laten voor verbeelding en individualiteit.

Ontdek de wereld van Sarah Pacini bij een bezoek aan één van onze 60 exclusieve boetieks, verspreid over de hele wereld. Stuk voor stuk een eerbetoon aan de merkfilosofie, een baken van rust, harmonie en creativiteit.

Sarah Pacini: meer dan alleen kleding...

Openingsuren
6.00 - 21.00 uur


Contact
Tel. +32 (0)2 753 29 29
www.sarahpacini.com 

 

 

   

  

 

<< Terug naar Overzicht