Arnaud Feist ontvangt Man of the Year Award 2016 van Aviation Press Club 

12 oktober 2016

De Aviation Press Club van België en Luxemburg heeft Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company, uitgeroepen tot “Man of the Year 2016”. Feist krijgt de award voor de opmerkelijke ontwikkeling die Brussels Airport onder zijn leiding heeft doorgemaakt in 2015 en de goede contacten die hij heeft met journalisten.

“Ik ben zeer vereerd om de Man of the Year Award te mogen ontvangen van de Aviation Press Club. 2015 was een bijzonder jaar voor Brussels Airport met de opening van Connector en een passagiersrecord van 23,5 miljoen passagiers. Dit jaar staat Brussels Airport voor andere uitdagingen. Na de aanslagen op 22 maart moesten we de luchthaven heropbouwen en het vertrouwen van passagiers herwinnen. De award is misschien wel uitgereikt voor 2015, maar ik wil ze opdragen aan alle luchthavenmedewerkers die in 2016 het beste van zichzelf hebben gegeven om Brussels Airport nog sterker en beter te maken dan voorheen”, zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.

De Aviation Press Club heeft de award voor Man of the Year 2016 toegekend aan Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company, voor de verwezenlijkingen van de luchthaven in 2015 onder zijn leiding. 2015 was een uitzonderlijk jaar voor Brussels Airport. In het begin van het jaar opende het Connector-gebouw, de bovengrondse verbinding tussen de terminal en Pier A, en de grootste investering van de luchthaven in de laatste 10 jaar. De luchthaven ontving het recordaantal van 23,5 miljoen passagiers en het vrachtvolume groeide met 7% ten opzichte van 2014.

Brussels Airport verwelkomde in 2015 de nieuwe luchtvaartmaatschappij ANA, een nieuwe Star Alliance partner, die Brussel elke dag rechtstreeks met Tokyo verbindt. De luchthaven innoveerde de eigen vrachtdiensten met de airside pharma transporter voor temperatuurgevoelige vracht. Een nieuw ontvangstgebouw werd geopend voor de protocollaire gasten op de luchthaven.

De jaarlijkse Man of the Year award van de Aviation Press Club van België en Luxemburg bekroont een persoon uit de luchtvaartindustrie die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden in de sector in België of Luxemburg en tegelijk bijgedragen heeft tot vlotte contacten met de pers. De beslissing om Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company, de Man of the Year Award te geven, werd genomen voor de aanslagen op Brussels Airport op 22 maart. De uitreiking van de Award werd hierdoor evenwel uitgesteld tot nu.

<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company