Feeëriek afscheid van Tomorrowland op Brussels Airport

24 juli 2016
Brussels Airport rolt maandag 25 juli en dinsdag 26 juli de paarse loper uit voor de 10.000 festivalgangers van Tomorrowland die na drie dagen feest vieren op de luchthaven huiswaarts keren. Op de plaza voor Pier A ontvangt een live DJ alle Tomorrowlanders en andere passagiers voor een lounge afterparty in het kenmerkende feeërieke decor van het wereldbefaamde festival.

De meer dan 10.000 festivalgangers die via de luchthaven terugkeren naar huis, kunnen op Brussels Airport een laatste hoofdstuk aan hun Tomorrowland-verhaal schrijven. De luchthaven is maandag en dinsdag het decor van de Tomorrowland-afterparty die alle zintuigen van de passagiers bespeelt en de magie van het festival nog een dagje langer laat duren.

Passagiers die niet de kans hadden om naar het alom geprezen festival te gaan, krijgen op Brussels Airport een unieke kans om de mystieke sfeer van het festival te beleven op de luchthaven.

Een paarse loper op de luchthaven en Tomorrowland-hostessen brengt passagiers van Connector naar de plaza voor Pier A waar een live DJ hen opwacht in een betoverende tuin met grote vlinderboom. In enkele restaurants op de luchthaven kunnen passagiers Tomorrowland-menu bestellen.
<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company