Brussels Airport verwelkomt 23 miljoenste passagier

23 december 2015

Brussels Airport rondt vandaag de kaap van 23 miljoen passagiers sinds 1 januari 2015, een absoluut recordaantal passagiers voor de luchthaven. Wie de 23 miljoenste passagier precies is, is moeilijk uit te maken. Daarom trakteerde Brussels Airport alle passagiers vandaag op Belgische pralines.

Brussels Airport is in feeststemming: net voor kerstmis mag de luchthaven haar 23 miljoenste passagier van het jaar verwelkomen. Om dit nieuwe record te vieren trakteerde CEO Arnaud Feist de passagiers op Belgische pralines.

“We willen alle passagiers bedanken om voor Brussels Airport te kiezen wanneer ze op vakantie of op reis gaan. We hebben de laatste vijf jaar enorm geïnvesteerd om de kwaliteit van onze infrastructuur en dienstverlening op de luchthaven nog te verbeteren om zo voor onze passagiers een zeer comfortabele en efficiënte omgeving te creëren. Het is fijn om te zien dat deze investeringen ook gesmaakt worden door de passagiers”, zegt Feist.

Dankzij het continue investeringsprogramma van de laatste jaren heeft Brussels Airport Company in 2015 heel wat grote projecten gerealiseerd die het uitzicht en de diensten van de luchthaven hebben veranderd. Zoals de opening van Connector, het nieuwe gebouw voor protocollaire gasten, de 4.000 nieuwe zitjes, de nieuwe speelruimtes voor kinderen en de gecentraliseerde operationele diensten in APOC.

Ook de komende jaren zal Brussels Airport blijven investeren om de kwaliteit op de luchthaven nog op een hoger niveau te brengen. De luchthaven werkt daarvoor nauw samen met alle partners en bedrijven op de luchthaven. “Het is dankzij de inzet van alle 20.000 werknemers op Brussels Airport dat we weer een recordjaar hebben beleefd en zo tot de Europese top behoren. Ik wil hen dan ook allemaal bedanken voor hun enthousiasme en professionalisme elke dag opnieuw”, aldus nog Feist.

<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company