CEO Arnaud Feist verkozen tot “Man of the year” door Travel Magazine

14 november 2015
CEO van Brussels Airport Company Arnaud Feist is op de Travel Magazine Gala Awards Evening voor reisprofessionals uitgeroepen tot “Man of the year”. Onder Feists leiding is Brussels Airport uitgegroeid tot een dynamische luchthaven, representatief voor de hoofdstad van Europa, en tegelijk aantrekkelijk voor zowel de zakelijke reiziger als vakantieganger die vanaf Brussels Airport de wereld intrekt.

Travel Magazine, het toonaangevende blad voor reis- en luchtvaartnieuws in België, organiseert sinds 1998 jaarlijks de TM Travel Awards. Op de 18e editie is Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company, verkozen tot “Man of the year”.

“Ik ben verrast maar vooral zeer vereerd deze Award te krijgen. Ik wil iedereen van Brussels Airport Company, maar ook alle 20.000 andere medewerkers op de luchthaven bedanken voor hun inzet elke dag, om van Brussels Airport een topluchthaven te maken waar het aangenaam is om te reizen en te werken”, zei Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company, bij de ontvangst van zijn Award.

De Award voor “Man of the year” is een erkenning voor de vele successen de afgelopen jaren, en in het bijzonder in 2014 en 2015. Brussels Airport realiseerde in 2014 een recordgroei van bijna 15% tot bijna 22 miljoen passagiers, en ook in 2015 blijft het passagiersaantal op de luchthaven groeien met 6 tot 7%.

Dit jaar opende Connector, het nieuwe verbindingsgebouw tussen de terminal en Pier A, zijn deuren in het bijzijn van Zijne Majesteit Koning Filip. In deze nieuwe ‘landmark’ van Brussels Airport staat het grootste ‘remote screening’ security platform in Europa en kunnen passagiers genieten van het spectaculaire zicht op het tarmac en de gloednieuwe shops en eetgelegenheden terwijl ze wachten op hun vlucht.

Sinds het aantreden van Arnaud Feist als CEO in 2010 zijn 12 nieuwe luchtvaartmaatschappijen gestart op Brussels Airport, onder meer Air Canada, Qatar Airways, Thai, Emirates en ANA. Ook zijn 38 nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het netwerk.

Onder impuls van Arnaud Feist voert Brussels Airport een doorgedreven milieubeleid en een intensieve communicatie met de buurtbewoners. Om de mobiliteit rond de luchthaven te vergroten, werd samen met de NMBS, De Lijn en MIVB het aantal trein- en busverbindingen naar de luchthaven uitgebreid.

Deze successen en realisaties zijn te danken aan een nieuwe strategie die Feist lanceerde in 2012, waarbij de dienstverlening aan passagiers en partners op Brussels Airport centraal staat. De afgelopen jaren is Brussels Airport daarvoor meermaals in de prijzen gevallen, onder meer diverse aviation en cargo marketing awards en de Travel Magazine Award voor Environment en voor Social Media.
<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company