Werkzaamheden op Kiss & Fly-zone gedurende 8 weken

2 oktober 2015
Op maandag 5 oktober starten werkzaamheden aan de Kiss & Fly-zone op Brussels Airport,het verkeersplatform waar chauffeurs kort kunnen halt houden om passagiers te laten uitstappen. Door de werkzaamheden is slechts 1 rijstrook beschikbaar en zijn er dus minder staanplaatsen. Brussels Airport raadt passagiers daarom aan om op tijd naar luchthaven te komen en de parkings te gebruiken of om met het openbaar vervoer te komen.

Gedurende 8 weken zijn noodzakelijke werkzaamheden gepland aan het voetpad van de Kiss & Fly-zone op Brussels Airport, aan de kant van de parkings. De dragende structuur onder het voetpad dreigt aangetast te worden door waterinfiltratie. Een grondige renovatie is nodig om de goede staat van het voetpad en de draagstructuur te kunnen garanderen.

De werkzaamheden starten op maandag 5 oktober en zullen tot eind november duren. Er wordt 6 dagen op 7 gewerkt, telkens van 6 uur tot 20 uur.

Files naar de Kiss & Fly-zone zijn door de werkzaamheden niet uit te sluiten. Tijdens de werkzaamheden zal het linkerrijvak buiten dienst zijn en is er dus slechts 1 rijvak beschikbaar. Ook 1 op de 4 staanplaatsen op de Kiss & Fly-zone zal niet beschikbaar zijn. Alle parkings blijven bereikbaar bij het binnenrijden van de luchthaven en langs de kant van de Kiss & Fly-zone.

Brussels Airport raadt passagiers die met de auto komen, aan om op tijd naar de luchthaven te komen en de parkings te gebruiken, of om alternatief vervoer te zoeken.

De luchthaven wil eraan herinneren dat de Kiss & Fly-zone enkel bedoeld is om vertrekkende passagiers snel te laten uitstappen en niet om passagiers op te halen. Wie passagiers komt ophalen, kan terecht in een van de parkings.
<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company