Mineraalwater aan 1 euro per flesje op Brussels Airport in partnerschap met Autogrill

9 juli 2015
Passagiers op Brussels Airport kunnen vanaf vandaag flesjes water van een halve liter kopen voor 1 euro. De luchthaven volgt daarmee als een van de eerste luchthavens het recente advies van ACI Europe, de internationale vertegenwoordiger voor luchthavens, om tegen een lage prijs water na de screening van de handbagage aan te bieden.

Door de strenge Europese regels kunnen passagiers geen drank meenemen voorbij de controle van de handbagage. Vanaf vandaag kunnen passagiers op Brussels Airport flesjes water van een halve liter kopen voor 1 euro.

De flesjes water zijn te vinden zijn aan een aparte waterstand bij het begin van Pier B of aan het einde van Connector richting Pier A. Brussels Airport wil zo het comfort van de passagiers verhogen. De stand is onbemand, passagiers wordt gevraagd om vrijwillig 1 euro per flesje te betalen.

Brussels Airport is een van de eerste luchthavens in Europa om het advies van ACI Europe om te zetten in de praktijk. ACI Europe is de Europese afdeling van de Airports Council International en verdedigt de belangen van de Europese luchthavens.
<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company