10.000 nieuwe zitjes op Brussels Airport

15 januari 2015

Meer comfort, mogelijkheid tot opladen van smartphones, tablets, laptops of spelconsoles, relaxruimtes: Brussels Airport investeert niet minder dan 4 miljoen euro in de vervanging van de 10.000 zitjes voor passagiers.

Het comfort van de gemiddeld 50.000 passagiers die Brussels Airport elke dag verwelkomt is een prioriteit voor de nationale luchthaven. Alles wordt in het werk gesteld om passagiers tijdens hun passage op de luchthaven een unieke ervaring te bezorgen. Via een testopstelling bracht Brussels Airport de comfort verwachtingen van zowat 4000 passagiers in kaart. De stem van de passagier tezamen met andere factoren werden opgenomen in de evaluatie van de meest geschikte stoelen. De finale keuze viel op het Meda Gate model van kwaliteitsmerk Vitra. Van geĆÆntegreerde stopcontacten tot de comfortabele ligstoel die langere wachttijden in transit aangenamer maakt: door de flexibiliteit van het model, kan er tegemoet gekomen worden aan de wensen van de verschillende reizigersprofielen. Er werd telkens vertrokken van hetzelfde basismodel om een eenheid van stijl te waarborgen doorheen de luchthaven.

De eerste nieuwe stoelen werden op 1 december geplaatst aan de verschillende gates in pier A en zal een tweetal maanden in beslag nemen. Pier B zal pas in een latere fase aan de beurt komen.


 

<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company