Discountparking op Brussels Airport blijkt topsucces

26 april 2013

Sinds zijn opening vorig jaar scoort de nieuwe discount parking hoog bij de vakantiepassagiers. De parking, die op 15 juni 2012 geopend werd door Interparking, telt in totaal 600 parkeerplaatsen. De luchthaven en de parkinguitbater blikken alvast terug op een zeer succesvol eerste jaar. Op vakantiemomenten kent de parking een volledige bezetting, en ook buiten de verlofperiodes scoort hij uitstekend.

De parking is zowel overdag als bij nacht rechtstreeks verbonden met de luchthaven via een gratis shuttledienst.

Parkeren kost er 39 euro voor één week, en dat is meteen één van de scherpste weektarieven op luchthavens in eigen land en omstreken. Om het minimumtarief te genieten stelt de Discount Parking één voorwaarde: de parkeerperiode moet een zaterdag bevatten. Er is ook een korte parkeerformule van drie dagen (inclusief een zaterdag) voor 27 euro.

Wie kiest voor het comfort van een parkeerplaats tegenover de vertrekhal, laat de auto voor 86 euro per week gerust achter in P3 Holiday Parking.

Voor wie tijdens de grote vakantie reisplannen heeft vanaf Brussels Airport, wijst de luchthaven op de mogelijkheid – en het nut – van vooraf te reserveren. Dat kan online op deze website. 

Prettige vakantie!

<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company