Rechtstreeks Brussels Airport – Cork met Aer Lingus

26 maart 2012

Vanaf vandaag vliegt de Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus drie keer per week rechtstreeks tussen Brussels Airport en de Ierse kuststad Cork. De route wordt tijdens het zomerseizoen aangevlogen met een Airbus 320  op maandag, woensdag en vrijdag.

De nieuwe route werd ingehuldigd door Christof Mueller, CEO van Aer Lingus en voormalig CEO van Sabena, en door Arnaud Feist, CEO van The Brussels Airport Company.

Vluchtinformatie:
EI846 Cork 11.00 -> Brussel 13.35
EI847 Brussel 14.15 -> Cork 14.55

Aer Lingus verbindt sinds vele jaren rechtstreeks de Ierse hoofdstad Dublin met de Europese hoofdstad via Brussels Airport. Dat doen ze deze zomer 18 keer per week.

Het graafschap Cork is een populaire vakantiebestemming, die bovendien kan bogen op een aantrekkelijke provinciehoofdstad. De stad Cork ligt aan de monding van de rivier de Lee en is al bijna een eeuw lang een trekpleister voor literatuur, muziek en film. Verborgen en verrassend, met talloze laantjes, galeries, winkels, pubs, restaurants en parken die uitnodigen tot ontdekken, is het geen wonder dat Cork werd verkozen tot Europese Cultuurstad 2005.

<< Terug naar Overzicht
Disclaimer - © Brussels Airport Company