Nieuw protocolgebouw op Brussels Airport ingehuldigd

16 juni 2015

openingprotocolOp maandag 15 juni werd het nieuwe ontvangstgebouw voor hoge officiële gasten op Brussels Airport officieel geopend in aanwezigheid van Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en Minister van Mobiliteit Jacqueline Galant.

Als luchthaven van de Europese hoofdstad heeft Brussels Airport een van de drukst bezochte protocoldiensten ter wereld. Elk jaar maken zowat 25.000 hoge gasten gebruik van het protocolgebouw van de luchthaven, waaronder de Belgische en buitenlandse koninklijke families, staatshoofden en regeringsleiders.

"Het protocologebouw is voor deze bezoekers het eerste wat ze van ons land te zien krijgen; het moet hen dus een waardig onthaal bieden en hen meteen laten kennismaken met een eigenschap waarvoor we internationaal bekend staan: onze Belgische gastvrijheid", zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport.

Met het nieuwe protocogebouwl kan Brussels Airport nog beter tegemoetkomen aan specifieke vragen van de hoge gasten, die hun tijd op onze luchthaven zo aangenaam of zo nuttig mogelijk willen spenderen.

 

> Lees het persbericht

<< Terug naar Overzicht