Brussels Airport verwelkomt Olympische vlag

9 september 2014

De Olympische vlam heeft deze morgen een indrukwekkende doortocht gemaakt op onze luchthaven na een tocht van enkele honderden kilometers vanuit het land van herkomst. Aanleiding voor het bezoek van deze hoge gast zijn de Special Olympics Europese zomerspelen 2014. 

De Olympische vlam landde op Brussels Airport waar ze werd opgewacht door onze Eerste Minister, Elio Di Rupo, die de eerste aflossing van de Olympic Torch Relay verzekerde op Belgische bodem.

“Als luchthaven is onze voornaamste rol mensen, families, vrienden samen te brengen. Die verbondenheid is ook waar de Olympische Vlam voor staat. Haar doortocht in het hart van onze activiteiten is een belangrijk moment in onze geschiedenis. Wij zijn vereerd dat de atleten van de Special Olympics dit bijzondere moment met onze luchthaven, onze passagiers en onze medewerkers delen”, zegt Arnaud Feist, CEO van Brrussels Airport Company.

De Special Olympics Europese zomerspelen 2014 vinden dit jaar plaats in Antwerpen. 2000 atleten uit Europa en Eurazië worden in België verwacht.


 

<< Terug naar Overzicht