Luchthavenhuis opent de deuren

21 oktober 2013

Vandaag werd het Brussels Airport House officieel ingehuldigd. Een unieke one-stop service in het hart van de luchthaventerminal waar alle nuttige informatie over werken op Brussels Airport op één centrale plek te vinden is.

Het  Brussels Airport House is een gezamenlijk initiatief van diverse partners en overheden die actief zijn rond werkgelegenheid en openbaar vervoer. VDAB, POM Vlaams-Brabant, VOKA, Brussels Airport, De Lijn, Airport Academy, Provincie Vlaams-Brabant en RESOC Halle-Vilvoorde zijn de initiatiefnemers van het Brussels Airport House. Belangrijk hierbij is de nauwe samenwerking met de tegenhangers uit Brussel en Wallonië van de verschillende partners, zoals BECI, UWE, Brussels Metropolitan, ACTIRIS, FOREM, NMBS en MIVB.

Het jobaanbod is zeer divers, gaande van meer algemeen inzetbare jobs als kelner, verpleger, elektricien of bakker tot specifieke luchthavenjobs als check-in bediende, loadmaster, bagagemedewerker of steward(-ess). Het Brussels Airport House licht het ruime aanbod toe en adviseert de werkzoekende op maat over waar hij of zij kan aankloppen voor de start van een aantrekkelijke loopbaan in de luchtvaart.

Het Brussels Airport House bevindt zich op de 4de verdieping van de passgiersterminal
Openingsuren: 8u30 - 12u30 en in de namiddag op afspraak
Telefoonnummer: 02 753 50 66
www.brusselsairporthouse.be
www.luchthavenhuisbrusselsairport.be


 

<< Terug naar Overzicht