Brussels Airlines rechtstreeks naar Washington

15 februari 2013

Na de succesvolle lancering van een dagelijkse lijnvlucht naar New York vorig jaar, vliegt Brussels Airlines vanaf 18 juni vijf keer per week rechtstreeks naar Washington Dulles International Airport.

Brussels Airlines beantwoordt hiermee aan de stijgende marktvraag – vooral van zakenreizigers - naar vluchten tussen de Amerikaanse en de Europese hoofdstad. Dankzij de goede vluchttijden kan met Star Alliance partner United vlot doorgereisd worden naar meer dan 40 andere bestemmingen in de VS. Om deze nieuwe trans-Atlantische lijndienst mogelijk te maken, zal Brussels Airlines haar langeafstandsvloot uitbreiden met een achtste Airbus A330.

United verzorgt al een dagelijkse vlucht van Brussels Airport naar Washington. Met de vijf wekelijkse vluchten van onze thuisvlieger erbij komt het totaal op 12 vluchten per week.

Washington is naast de Amerikaanse hoofdstad ook een levend stuk geschiedenis met het Witte Huis, het Capitool, het Lincoln Memorial, het Vietnam Memorial, de wereldberoemde Smithsonian musea, het Pentagon, het Arlington National Cemetery en nog zoveel meer.

www.brusselsairlines.com

 

<< Terug naar Overzicht