La Perla opent boetiek op Brussels Airport

14 augustus 2013

Alles begint in Bologna wanneer Ada Masotti, een korsettenmaakster met gouden vingers en een rijke verbeelding, in 1954 een atelier opent met de naam La Perla.
Deze pionierster werkte dag en nacht in haar kleine appartementje voor de Italiaanse schonen. Haar talent blijft niet onopgemerkt en La Perla wordt al snel een grote naam in de lingeriewereld. Ada blijft innoveren en vindt steeds weer nieuwe manieren om elegantie en draagcomfort te verzoenen.

Op en top vrouwelijk en geraffineerd, dat zijn de sleutelbegrippen om dit merk te omschrijven. De vakkennis en creativiteit van dit huis brengen elke dag opnieuw hulde aan de vrouw.

Vandaag is dit familiale huis (sommige werknemers hebben veertig jaar anciënniteit) synoniem voor sensualiteit en luxe à l’italienne.
Het huis stelt vandaag vier lingerielijnen voor die het mysterie van de vrouw bewaren en haar schoonheid sublimeren: La Perla, de top van het gamma, La Perla Studio dat zich richt tot een jonger en moderner profiel, La Perla Villa Toscana dat zich als ‘casual chic’ laat definiëren en Black Label, de kwintessens van de vrouwelijke sensualiteit.

In de markt van de dameslingerie is La Perla een van de topspelers, maar het merk brengt met Nero Perla nu ook een herenlijn uit die zich onderscheidt door de combinatie van de materialen, de aandacht voor de afwerking en het couturegehalte van de modellen.

www.laperla.com

U vindt de boetiek van La Perla in de shoppingzone van Pier B.

<< Terug naar Overzicht