Ben jij het talent m/v dat we zoeken?

7 mei 2012

The Brussels Airport Company is op zoek naar meer dan 50 nieuwe medewerkers. Ook zin in een job met uitzicht? Lies, Frederik, Korijn en Piet van The Brussels Airport Company lichten een tipje van de sluier op en laten je proeven van hun job op de luchthaven.   

Lies Wauters, 23

Opleiding: Industrieel ingenieur Elektromechanica
Job: Junior Project Manager Baggage Handling
En dat houdt in? Ik stel scenario’s en procedures op, train onderhoudspersoneel en controleer alle operationele- en onderhoudswerken voor alles wat te maken heeft met het sorteren van bagages.
#ilovemyjob: Dit is geen job waarbij je uren achter je PC zit. Ik ben meer dan de helft van mijn tijd te vinden op de werkvloer: in de bagagezaal.  

Frederik Cantré, 31

Opleiding
: Graduaat Bouw
Job: Quality Surveyor
En dat houdt in? In het kort: ik hou toezicht op de planning en coördinatie van werken en ik inspecteer allerlei infrastructuur. Verder ga ik na of de uitgevoerde werken in overeenstemming zijn met de bestekken.
#ilovemyjob: Ik hou vooral van de afwisseling.  Ik kom in contact met zowat iedereen op de luchthaven. En je werkt soms op enkele meters van vliegtuigen. Fantastisch toch?

 Korijn Defever, 28

Opleiding: Burgerlijk Ingenieur Mechanica en Master in General Management
Job: Airside Project Manager
En dat houdt in?  Ik ben met een aantal heel verschillende projecten bezig die impact hebben op alles wat airside gebeurt. Zo zijn we bijvoorbeeld aan het werken aan centrale de-icing faciliteiten en de organisatie ervan. Als het sneeuwt daarentegen, vind je mij niet achter mijn bureau. Dan ben ik als Teamleader Winteroperaties ergens op het terrein en probeer ik met mijn ploeg de luchthaven draaiende te houden, ondanks de sneeuw.
#ilovemyjob: In één woord: dit is een luchthaven! Je maakt deel uit van een team dat ervoor zorgt dat miljoenen passagiers op een veilige en aangename manier op hun bestemming raken, vandaag, morgen en binnen tien jaar.

 

Piet Demunter, 33

Opleiding
: Licentiaat Germaanse Talen en Master in General Management
Job: Head of Airport Development
En dat houdt in? Ik stuur in de eerste plaats mijn team aan. Daarnaast is er het contact met enkele belangrijke klanten, het realiseren van enkele grote projecten, en in nauw overleg met het directiecomité het uitstippelen van een strategie voor ons bedrijf.
#ilovemyjob: Luchtvaart heeft me altijd sterk aangesproken en het is fantastisch om dan elke dag in zo’n internationale en dynamische omgeving te mogen werken!
 

 

<< Terug naar Overzicht