Chocoladeroute: proef, speel en win!

23 maart 2012

Sinds begin deze week worden de vertrekhal en de route naar Pier A en B opgefleurd met kleurige paasdecoratie. Passagiers die maar niet genoeg kunnen krijgen van paasklokken en chocolade eitjes, kunnen hun hart ophalen aan "The Sweetest Route".

Van woensdag 28 maart tot en met zaterdag 31 maart bieden zes chocolatiers van Corné Port Royal, Godiva of Neuhaus in Pier A en Pier B passanten gratis Belgische chocolade aan om ter plaatse te proeven.

Wie zin heeft in wat actie, kan ook deelnemen aan een paasspel. Reizigers die iets kopen bij Belgian Sky Shops of Autogrill, krijgen een speelkaart om deel te nemen aan het spel en maken kans op vliegtuigtickets of op een van de andere mooie en vooral smakelijke prijzen.

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart, de start van de paasvakantie, wordt er in het luchthavengebouw animatie voorzien voor alle vertrekkende passagiers. Kinderen kunnen zich laten schminken of deelnemen aan een kleurwedstrijd en zo kans maken op een rondleiding op Brussels Airport voor hun hele klas. Met inbegrip van chocolade paaseitjes!

<< Terug naar Overzicht