SIA Cargo start tweede wekelijkse vlucht tussen Brussel en de VS

18 november 2011

Singapore Airline Cargo, een van de grootste luchtvaartmaatschappijen met volvrachtvluchten vanaf Brussels Airport naar zowel Azië als de Verenigde Staten, is gestart met een nieuwe wekelijkse frequentie vanuit Brussel.
Singapore Airlines Cargo heeft een tweede vlucht toegevoegd op de route van Brussel naar Atlanta en Dallas Forth Worth, met terugkeer naar Brussel. Met deze vlucht maakt de airline gebruik van de "7de vrijheid" rechten die ze hebben gekregen.
Piet Demunter, Head of Cargo van The Brussels Airport Company: “Onze luchthaven is er trots op dat één van de belangrijkste luchtvrachtmaatschappijen in onze industrie, Singapore Airlines Cargo, opnieuw een vlucht toevoegt van en naar Brussels Airport. Het is een duidelijk teken van vertrouwen in onze luchtvrachtgemeenschap en we zijn dankbaar voor de loyauteit van Singapore Airlines en het partnership.” Singapore Airlines Cargo gebruikt op de route een B747-400F, waardoor ze verladers en forwarders de kans geven om alle soorten luchtvracht, inclusief hele grote zendingen, te vervoeren, over verdere afstanden.
Singapore Airlines Cargo verzorgt lange-afstands vrachtvervoer van en naar Brussels Airport sinds 1979. Momenteel bieden ze 8 vrachtvluchten per week, die uitgevoerd worden met Boeing 747-400F volvrachters.

 


 

<< Terug naar Overzicht