Op naar de shops!

7 juli 2011

Brussels Airport biedt niet alleen interessante vliegverbindingen, je kan er ook prettig en voordelig shoppen! Kleren van topmerken, speelgoed, souvenirs, Belgische delicatessen, boeken en magazines vormen slechts een greep uit het ruime aanbod. En er komen regelmatig nieuwe winkels bij.

Zo ging eind mei in de shoppingzone naar pier A de volledig vernieuwde Tommy Hilfiger open. Met het oog op de zomer werd het aanbod uitgebreid met leuke beachwear en accessoires. Wist je overigens dat buiten de koopjesperiode de prijzen bij Tommy Hilfiger op Brussels Airport tot 17 procent lager zijn dan in hun winkels in de stad?

Ook Belgian Sky Shops opende twee nieuwe winkels in dezelfde zone. In de vernieuwde Gourmet Store kan je terecht voor verse thee, foie gras of een geraffineerde kaasschotel. Je vindt er ook wijnen, Belgische delicatessen, ambachtelijke confituur en chocolade. Voor de chocolade geldt zelfs een wereldwijde laagsteprijsgarantie.

Vlak naast de Gourmet Store vind je dan weer een gloednieuwe zaak met zonnebrillen van alle bekende topmerken. Je kan er alle brillen passen en aan de hand van een simulator ook zelf oordelen of de bril je goed staat.

In de T-zone, waar de Afrika-vluchten van Brussels Airlines vertrekken, vind je de "Brussels and More" shop. Deze winkel biedt een select aanbod kwaliteitsartikelen: van juwelen met Antwerpse diamanten, uurwerken en zonnebrillen van de bekende luxemerken, tot speelgoed voor de jongste passagiers. In het aanbod vind je verder ook lederen riemen, tassen en kleding.

Midden juni ging ter hoogte van gate B8 in pier B de nieuwe juwelenkiosk "Antwerp Diamonds & Jewels" open. Check it out!

<< Terug naar Overzicht