Brussels Airport heeft beste wijnbar ter wereld

3 februari 2011

 

De wijn- en tapasbar Beaudevin die zich bevindt in Pier A van Brussels Airport werd bekroond op de wereldwijde Airport Food & Beverage Awards, die de beste horeca-uitbatingen op luchthavens bekronen. Het event, dat voor de allereerste keer werd georganiseerd, vond plaats in Manchester.

 

In 17 categorieën dongen luchthavenbars en -restaurants  mee naar de prijzen. Beaudevin deelt de award van beste wijnbar met Vino Volo op de luchthaven van Newark (New York). Andere winnaars waren onder meer Centre Bar op de luchthaven van Zürich (beste luchthavenbar), Banh-Mi Sandwich op JFK (beste sandwiches), Hermann’s & Mayer’s Brezel op de luchthaven van Frankfurt (beste fast food) en de luchthavens van Amsterdam en Heathrow, die gezamenlijk de award voor beste design van food & drinks-facilities wonnen.

 

Zo’n 170 luchthavenspecialisten uit de hele wereld woonden de Food & Beverage conferentie en awarduitreiking bij. “Het is vooral de Belgische biertraditie die een wereldwijde reputatie geniet, en toch heeft Autogrill, de uitbater van meer dan twintig restaurants en Bars op Brussels Airport, iedereen verrast met dit originele concept voor een wijnbar. De Beaudevin is onmiskenbaar één van de meest aantrekkelijke luchthavenbars in Europa, die zowel gesmaakt wordt door de ervaren wijnkenner als door de toevallige passagier die op zoek is naar een gezellige locatie om te genieten van een goed glas en een hapje”, zegt Doug Benham, Commercial Director van Brussels Airport.  

 

 

 

<< Terug naar Overzicht