Luchtvaartpers roept Arnaud Feist uit tot "Man of the Year 2015"

13 oktober 2016

AF_moty_15Tijdens de uitreiking van de Aviation Press Club Awards op 12 oktober werd Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, uitgeroepen tot “Man of the Year 2015”.

De Aviation Press Club, de vereniging van luchtvaartjournalisten van België en Luxemburg, organiseert sinds 1989 jaarlijks de Aviation Press Club Awards.

De awards belonen professionals die zich hebben onderscheiden in de luchtvaartsector, en daarnaast ook goede contacten onderhouden met de pers.
 
Onze CEO ontvangt de Man of the Year Award voor de ontwikkelingen die onder zijn leiding in 2015 op de luchthaven werden gerealiseerd.
 
“2015 was een bijzonder jaar voor Brussels Airport met de opening van Connector en een passagiersrecord van 23,5 miljoen passagiers. Dit jaar staat Brussels Airport voor andere uitdagingen. Na de aanslagen op 22 maart moesten we de luchthaven heropbouwen en het vertrouwen van passagiers herwinnen. De award is misschien wel uitgereikt voor 2015, maar ik wil ze opdragen aan alle luchthavenmedewerkers die in 2016 het beste van zichzelf hebben gegeven om Brussels Airport nog sterker en beter te maken dan voorheen,” aldus Arnaud Feist.

Hoewel de leden van de Aviation Press Club al voor de aanslagen van 22 maart hadden beslist om Arnaud Feist uit te roepen als Man of the Year, werd de eigenlijke uitreiking hierdoor evenwel uitgesteld tot gisteren.

<< Terug naar Overzicht