Brussels Airport bekroond als "Best Airport in Europe" op Payload Asia Awards

30 september 2016

payloadasiaHet Brussels Airport cargo team viel op 29 september tweemaal in de prijzen tijdens het prestigieuze Payload Asia Awards evenement in Hongkong.

Het team mocht er zowel de "European Airport of the Year" award als de "X-Factor" Customer Choice Award in ontvangst nemen.

Brussels Airport kreeg de prijs van beste Europese luchthaven van het jaar voor de in 2015 gerealiseerde groei, de inspanningen op het vlak van farmaceutica en de uitbouw van de communitywerking (Air Cargo Belgium).

Daarnaast kregen we ook de customer choice award in de X-factor categorie. Dat is een categorie die een partij beloont die iets extra's doet voor de industrie qua innovatie en ontwikkeling. Hier was het het BRUcloud initiatief rond digitalisering en community samenwerking waardoor we in de prijzen vielen.

"Deze prijzen tonen aan wat je kan bereiken wanneer iedereen nauw samenwerkt op basis van een gemeenschappelijke agenda en in het belang van iedereen. Deze awards zijn een gedeeld succes dat er kwam door gezamenlijke inspanningen. Er elke dag opnieuw tegenaan gaan is leuk en geeft doorgaans veel voldoening, maar erkenning krijgen vanuit de sector voor deze inspanningen motiveert ons nog meer om het verschil te maken en van Brussels Airport de beste cargo gateway van Europa te maken", aldus Steven Polmans, Head of Cargo van Brussels Airport Company.


> Bezoek de Payload Asia Awards website

<< Terug naar Overzicht